The Delft prototype laboratory - Eekhout, Mick, 1950- (IOS Press BV, 2015)
Odborná publikace věnovaná významu materiálových prototypů v oblasti designu a architektury. Představuje činnost Materiálové laboratoře, zřízené roku 1995 při Technické univerzitě v Delftu.