Lord of the wings - Eekhout, Mick, 1950- (Research in architectural engineering series ;, 2015)
Na příkladu vzniku budovy Yitzhak Rabin Center v Tel Avivu publikace mapuje možnosti využití současných technologií v tzv. organické architektuře (architektuře volných forem). Popisuje projekt zastřešení Rabinova centra od počátků až po realizaci.