Imagining the future city: London 2062 - Bell, Sarah; Paskins, John (Sustainable cities series, 2013)
Kolektivní monografie nabízí zamyšlení nad tím, jak by mohlo vypadat hlavní město Spojeného království v roce 2062. Jednotlivé oddíly a kapitoly nastiňují možné trendy i rizika vývoje z perspektivy různých oborů.