3D city models and urban information: Current issues and perspectives : European COST Action TU0801 (EDP Sciences, 2014)
Kolektivní monografie se zabývá využitím virtuálních 3D modelů měst při městském plánování: zaměřuje se na možnosti obohacení trojrozměrných digitálních modelů o data, která jsou důležitá pro koncept trvale udržitelného městského rozvoje.