Experiments in modern living : scientists' houses in CanberrA 1950 - 1970 - Cameron, Milton (Australian National University, 2012)
Studie věnovaná architektuře rodinných domů, které si nechali postavit v australském hlavní městě Canberra přislušníci vědecké komunity v 50. a 60. letech 20. století a jež jsou výjimečnými ukázkami moderní poválečné architektury v Austrálii.