Development and realisation of the concept house "Delft" prototype : an example of a collaborative concept development for energy positive apartments - Eekhout, Mick, 1950- (Research in architectural engineering series ;, 2015)
Concept House jako nový typ průmyslově vyráběného bytového domu, který odpovídá idejím trvale udržitelného rozvoje lidské společnosti. Publikace představuje vývoj a výsledky projektu, na němž participovali odborníci z Technické univerzity v Delftu.