Building on experience : learning from the past to plan for the future : 14th seminar of the LIBER Architecture Group in Hungary: Budapest and Debrecen, 8-12 April 2008 : documentation of new library buildings in Europe - Feldsien-Sudhaus, Inken (Universitätsverlag Göttingen, 2008)
Přehled nových knihovních budov z počátku nového tisíciletí. Představeny jsou jak hotové realizace, tak architektonické návrhy; zastoupeny jsou zejména univerzitní knihovny, v menší míře veřejné knihovny či archivy. Fotografie, technické údaje.