John C. Parkin, archives, and photography : reflections on the practice and presentation of modern architecture - Fraser, Linda (University of Calgary Press, 2013)
Monografie věnovaná Johnu C. Parkinovi, klíčové postavě poválečné kanadské architektury. Zabývá se nejen prací jeho architektonické kanceláře, ale také rolí, kterou sehrála při vytváření veřejného obrazu jeho díla architektonická fotografie.