Die Alte Aula der Universität Heidelberg - Eitel, Bernhard, 1959-; Runde, Ingo, 1970-; Hawicks, Heike (Heidelberg University Publishing, 2016)
Publikace věnovaná reprezentativní prostoře auly Heidelbergské univerzity (Alte Aula). Jednotlivé příspěvky přibližují její historii, proměny funkce v čase, její bohatou výzdobu. Text doprovází barevné fotografie, historické plány, nákresy.