Drawing futures : speculations in contemporary drawing for art and architecture - Allen, Laura; Pearson, Luke Casper (UCL Press, 2016)
Sborník příspěvků, které se věnují možnostem kresby jako svébytného média. Zamýšlejí se nad budoucností kresby, kterou vidí i přes měnící se kontext (nástup digitálních technologií do různých oborů) jako perspektivní výtvarnou oblast.