Má rozkošná Múza s hadrem v ruce - Novotný, David Jan, 1947- (Současná česká próza, 2017)
Šest krátkých povídek z uměleckého světa, v nichž autor nastavuje svým postavám ne vždy nejlichotivější zrcadlo, ve kterém zcela jinak vystoupí jejich rysy i celá osobnost.