Hadrián z Římsů : rytířská veselohra v šesti obrazech - Klicpera, Václav Kliment, 1792-1859 (České drama, 2017)
Veselohra z roku 1821, inspirovaná rytířskými hrami i komedií dell'arte, je jedním z nejhranějších děl obrozeneckého dramatika.