Paměti a jiné rukopisy - Mathesius, Vilém, 1882-1945 (Odborná literatura, 2017)
Paměti a drobné texty významného českého jazykovědce a literárního historika. Memoáry Viléma Mathesia, doplněné edicí dalších Mathesiových textů (verše z let 1892-1901 a drobnější texty autobiografické povahy). V úvodu obsáhlé zhodnocení života a díla Viléma Mathesia doplněné výběrovou bibliografií jeho prací.