Vzorník 2016 - Vlček, Tomáš, 1970-; Bublanová, Alžběta, 1984-; Landová, Olga, 1966-; Březenský, Pavel, 1975-; Suchan, Petr, 1975-; Menšík, Radovan, 1986-; Neduha, Jiří, 1949-; Vanturová, Blanka, 1964-; Weinberger, Jiří, 1946-; Zítková, Miluška Emili, 1973- (E-knihovna. Vzorníky, 2017)
Desítka žánrově rozmanitých, začínajících i zkušenějších autorů současné české poezie a prózy přispěla ukázkami svých textů do pátého čísla literárního sborníku Městské knihovny v Praze.