Almanach Start line II : sborník z literární dílny MKP - Špaček, Viktor, 1976- (E-knihovna, 2017)
Druhý sborník prozaických i poetických děl frekventantů literární dílny, pořádané Městskou knihovnou v Praze, obsahuje různorodé příspěvky devíti autorů, včetně stručných informací o nich.