Jak by měl vypadat knihovní mazlíček? - Losíková, Michaela, 1980- (Městská knihovna v Praze, 2017)
Úsměvný soubor vítězných návrhů dětské výtvarné soutěže, jejíž účastníci na popud Městské knihovny v Praze navrhovali, jak by měl vypadat specifický knihovní mazlíček. Kresby a stručné komentáře dětí doplňuje i krátká pohádka Daniely Krolupperové.