Ledacos : (fejetony) - Čapek, Josef, 1887-1945 (Bratři Čapkové, 2018)
Výběr z fejetonové a publicistické tvorby Josefa Čapka. Sloupky a fejetony vznikaly ve 20.letech a reagovaly na nejrůznější témata života 1. republiky. Trest smrti, dělnické tělocvičné jednoty, sociální nerovnosti a bída, roční období - ve všem se projevuje velká erudice i hluboký humanismus autora.