Diktátorské boty - Čapek, Josef, 1887-1945 (Bratři Čapkové, 2018)
Seriál politicko satirických kreseb, jimiž Josef Čapek zobrazil vzestup a povahu diktátorských vůdců, symbolizovaných párem typických vojenských bot.