Diletantská povídka - Čapek, Josef, 1887-1945 (Bratři Čapkové, 2018)
Samostatné vydání Čapkovy fejetonistické povídky z roku 1920. Jako předloha pro tot vydání posloužila příležitostná publikace Diletantská povídka z roku 1937, která vyšla jako XVII. neprodejný soukromý tisk Kmene, klubu nakladatelů v Praze, věnovaný účastníkům slavnostního večera u příležitosti padesátých narozenin Josefa Čapka.