American law in the age of hypercapitalism : the worker, the family, and the state - Colker, Ruth (New York University Press, 2017)
Práce se zabývá problematikou sociálního zabezpečení a pracovního práva v USA. Autorka se vyslovuje pro aktivnější roli státu v těchto oblastech. Probíranými tématy jsou například pozitivní diskriminace (affirmative action), diskriminace zdravotně postižených, rodinné a zdravotní volno, diskriminace sexuálních menšin nebo práva imigrantů.