Anthropology's world : life in a twenty-first-century discipline - Hannerz, Ulf, 1942- (Pluto Press, 2010)
Teoretická publikace švédského autora se zabývá aktuálními trendy v oboru antropologie na počátku 21. století. Sleduje současné proměny oboru i možné výhledy do budoucna.