Architecture and modern literature - Spurr, David, 1949- (University of Michigan Press, 2017)
Studie se zabývá vnímáním a interpretací architektury v moderní literatuře 19. a 20. století (Dickens, Kafka, Proust, Joyce a řada dalších autorů).