Australian politics in a digital age - Chen, Peter John, 1972- (ANU Press, 2013)
Publikace zkoumá roli digitálních médií a sociálních sítí v australské politice. Všímá si jejich využití ve volebních kampaních, v politickém životě i při fungování vlády.