Beyond the Bauhaus : cultural modernity in Breslau, 1918-33 - Barnstone, Deborah Ascher, 1959- (University of Michigan, 2016)
Monografie mapuje vývoj moderního umění, zejména architektury, a život umělecké komunity ve Vratislavi v období výmarského Německa (1918-1933).