Can unions survive? : the rejuvenation of the american labor movement - Craver, Charles B., 1944- (New York University Press, 2017)
Odborná publikace se zabývá vývojem amerického odborového hnutí, příčinami jeho oslabování i možnými cestami, jak dosáhnout jeho znovuoživení.