Culture - theory - disability : encounters between disability studies and cultural studies - Waldschmidt, Anne, 1958-; Berressem, Hanjo, 1956-; Ingwersen, Moritz (Transcript, 2017)
Soubor odborných studií věnovaných tématům na rozhraní oboru kulturálních studií a disability studies (ty zkoumají zdravotní postižení ve smyslu společenského, kulturního a politického fenoménu).