Complexity, security and civil society in East Asia : foreign policies and the Korean Peninsula - Hayes, Peter, 1953-; Yi, Kiho (Open Book Publishers, 2015)
Publikace se zabývá analýzou a možnostmi řešení problémů globální povahy. Zaměřuje se na oblast severovýchodní Asie; zkoumá zejména roli, kterou v řešení globálních témat může sehrávat občanská společnost.