Coyote steals fire : a Shoshone tale - Northwestern Band of the Shoshone Nation (University Press, 2005)
Ilustrovaný šošonský příběh o kojotovi, který ukradl lidem oheň. Druhá část publikace přináší informace o dějinách, kultuře a tradicích severozápadních Šošonů, kočovných indiánů, kteří obývali oblast dnešních států Idaho, Wyoming či Utah.