Dilemmas of China's growth in the twenty-first century - Song, Ligang (Australian National University E Press, 2012)
Kolektivní monografie se zabývá perspektivami a problémy čínského hospodářského růstu na počátku 21. století, především v souvislosti s členstvím Číny ve Světové obchodní organizaci.