Discord and consensus in the low countries, 1700-2000 - Fenoulhet, Jane, 1950-; Quist, Gerdi; Tideau, Ulrich (UCL Press, 2016)
Kolektivní monografie se zabývá vztahem konsenzu a nesouladu v nizozemských dějinách 18., 19. a 20. století. Obsahuje studie týkající se nizozemské politiky i kultury, zejména jazyka, literatury a filmu.