Discrimination at work : comparing European, French, and American law - Mercat-Bruns, Marie, 1966- (University of California Press, 2016)
Monografie se zabývá otázkou diskriminace v zaměstnání a antidiskriminačního zákonodárství. Autorka porovnává právní situaci ve Francii a USA.