Los Dos Mundos : rural mexican Americans, another America - Baker, Richard, 1941- (Utah State University Press, 1995)
Monografie věnovaná výzkumu sociálních podmínek a společenského postavení mexických Američanů ve venkovských oblastech státu Idaho.