Dreams for dead bodies : blackness, labor, and the corpus of American detective fiction - Robinson, Michelle, 1979- (University of Michigan Press, 2016)
Literárněvědná studie nově promýšlí kořeny žánru americké detektivní prózy na příkladech amerických a afroamerických autorů z přelomu 19. a 20. století.