Human remains and mass violence : methodological approaches - Dreyfus, Jean-Marc, 1968-; Ansett, Élisabeth (Manchester University Press, 2014)
Sborník zkoumá z různých pohledů otázku nakládání s lidskými ostatky vzniklými při masovém násilí (války, genocida, státem řízený teror). Příklady jsou voleny z nejrůznějších zemí (Argentina, Chorvatsko, Německo, Kambodža, Rwanda, SSSR a další).