eAccess to Justice - Benyekhlef, Karim, 1962-; Gélinas, Fabien, 1966-; Bailey, Jane; Burkell, Jacquelyn (University of Ottawa Press, 2016)
Odborná publikace se zabývá otázkami souvisejícími s využitím moderních informačních a komunikačních technologií při soudním řízení. Zkoumá pojem kyberspravedlnost a etické problémy spojené s elektronickým přístupem ke spravedlnosti.