In search of social democracy - Jackson, Ben, 1975-; Callaghan, John 1956-; McIvor, Martin; Fishman, Nina (Manchester University Press, 2009)
Sborník britských univerzitních autorů se zabývá krizí současné sociální demokracie a možnými cestami vedoucími k modernizaci tradičních sociálnědemokratických stran. Porovnává vývoj v různých evropských zemích (Británie, Francie, Německo, Švédsko).