Dull disasters? : how planning ahead will make a difference - Clarke, Daniel J. 1980- (Oxford University Press, 2016)
Publikace shrnuje poznatky o efektivním zvládání krizových situací velkého rozsahu (přírodní katastrofy). Zaměřuje se zejména na organizování pomoci a následné obnovení postižených oblastí v zemích třetího světa.