Migrating borders and moving times : temporality and the crossing of borders in Europe - Donnan, Hastings, 1953-; Hurd, Madeleine, 1957-; Leutloff-Grandits, Carolin, 1971- (Manchester University Press, 2017)
Sborník studií o tom, jak migranti vnímají a interpretují překročení státních hranic či jak obyvatelstvo reaguje na situaci, kdy jsou státní hranice změněny v důsledku politických rozhodnutí. Většina příspěvků se zaměřuje na oblast východní Evropy.