The public value of anthropology : engaging critical social issues through ethnography - Tauber, Elisabeth; Zinn, Dorothy Louise (BU,press, 2015)
Publikace obsahuje stati, které dokládají přínos kulturní a sociální antropologie pro řešení palčivých sociálních problémů.