Engaging the neighbours : Australia and ASEAN since 1974 - Frost, Frank, 1947- (ANU Press, 2016)
Monografie se zabývá vývojem vztahů mezi Austrálií a organizací ASEAN (Sdružení národů jihovýchodní Asie). Dokumentuje spolupráci obou subjektů od 70. let 20. století do roku 2015.