Europe after Wyclif - Hornbeck, J. Patrick, 1982-; Van Dussen, Michael, 1977- (Fordham University Press, 2017)
Kolektivní monografie zkoumá vliv myšlenek anglického filozofa a církevního reformátora Johna Wycliffa na Evropu 14. a 15. století. Velká pozornost je zde věnována i husitství a ohlasům v českém prostředí.