Fact and fiction : literary and scientific cultures in Germany and Britain - Lehleiter, Christine (University of Toronto Press, 2016)
Sborník obsahuje studie zkoumající vztah literatury a vědy, převážně na příkladu německé a anglické literatury 18. století.