The Fijian colonial experience : a study of the neotraditional order under British colonial rule prior to World War II - MacNaught, Timothy J. 1945- (ANU Press, 2016)
Monografie se zabývá britskou koloniální vládou nad souostrovím Fidži a jejími důsledky pro místní obyvatelstvo.