Genders 22 : postcommunism and the body politic - Berry, Ellen E. (New York University Press, 1995)
Sborník textů věnovaných otázkám genderu, feminismu, reprezentace lidského těla a sexuality ve vybraných postkomunistických zemích východní a střední Evropy a v postsovětském Rusku.