Ghosts and the Japanese : cultural experience in Japanese death legends - Iwasaka, Michiko, 1945- (Utah State University Press, 1994)
Monografie se zabývá tématem smrti a duchů v japonském folkloru. Kromě legend o smrti si všímá i pohřebních zvyklostí v současném Japonsku.