Go east, young man : imagining the American West as the Orient - Francaviglia, Richard V., 1943- (Utah State University Press, 2011)
Monografie o vlivu orientalismu na způsob vnímání západu Spojených států amerických v 19.-21. století. Autor objasňuje, jak se orientalistické strategie uplatnily nejen při osidlování Divokého západu, ale i v moderním pohledu na západ USA.