Haunting experiences : ghosts in contemporary folklore - Goldstein, Diane E., 1956- (Utah State University Press, 2007)
Duchové, nadpřirozené jevy a začarovaná místa ve folklóru i v současné masové kultuře. Autoři zkoumají duchařské narativy z různých úhlů pohledu a v moderních kontextech.