History as policy : framing the debate on the future of Australia's defence policy - Huisken, Ronald, 1946-; Thatcher, Meredith Christine, 1966- (ANU Press, 2007)
Sborník přednášek věnovaných tématu obranné politiky Austrálie. Sleduje vývoj bezpečnostní doktríny ve 20. století a zamýšlí se nad strategickými aspekty australské bezpečnostní politiky po roce 2000.