Hybridity, or the cultural logic of globalization - Kraidy, Marwan M., 1972- (Temple University Press, 2005)
Monografie objasňuje pojem hybridity a hybridizace v současných sociálních, zejména kulturálních vědách. Zaměřuje se zejména na souvislost mezi hybridizací a mezinárodní komunikací. Nechybí případové studie k tématu.