Changing the Victorian subject - Treagus, Mandy; Tonkin, Maggie; Crozier-De Rosa, Sharon (University of Adelaide Press, 2014)
Soubor studií o proměnách viktoriánských témat v australské a jihoafrické literatuře 19. a začátku 20. století. Texty se zaměřují zejména na vztahy impéria a kolonií, ženskou otázku, gender a utváření národních identit.